letasid@yahoo.gr 2310 692339 - 6944 73 42 73

ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουσκεύετε 150γρ.ρεβυθια για 12 τουλάχιστον ώρες ώσπου να φουσκώσουν. Πολτοποιείτε τα φουσκωμένα ρεβίθια στον πολυκόφτη μαζί με 2 κ.σ.λαδι,2κ.γ.κυμινο,3 φρέσκα κρεμμυδάκια ,1κουταλάκι γλυκού ξερό δυόσμο,2κουταλιές της σούπας μαϊντανό , 2κουταλιές της σούπας άνηθο, αλάτι ,λίγο πιπέρι. Προσθέτετε στο μίγμα ρεβιθιών 1κουταλιά της σούπας αλεύρι, πλάθετε 12 κεφτεδάκια  ,τα πατάτε ελαφρώς να μη κομματιαστούν και τα τηγανίζετε σε ελαιόλαδο ώσπου να ροδίσουν. Ακουμπάτε σε απορροφητικό χαρτί.

ladieta_admin